Transport Rutier

Teo Com Trans ofera clientilor sai servicii complete de transport rutier de marfuri.Expeditii rutiere in regim de camion complet cu camioane inchise cu structura metalica sau cu prelate ce pot fi usor decopertabile, pentru tranpsporturi ce necesita decopertarea totala sau partiala a acestora cat si cu camioane mega cu inaltimi si latimi de 3000mm.
Transporturile si expeditiile de marfuri in sistme rutier se fac atat cu camioane complete cat si in grupaje,spre si din tarile Uniunii Europene cat si in tari precum Ucraina,Rep. Moldova, tarile din fosta Iugslavie,Turcia,etc..
Punem la dispozitie camioane atestate R.A.R. prevazute cu truse A.D.R. si asigurate C.M.R pentru transporturile de marfuri periculoase.
Efectuam gupaje pe camioane de 20t mega,normale pe 3.6t sau exclusivitate pe cele rapide fara tahografe sau sarcini utile de pana la 1,6T.Pentru camioane de 20 tone util avem cubaje cuprinse intre 90m3 - 110m3, pentru camioanele de 3.6tone util avem cubaje cuprinse intre 35mc-50mc, iar pentru camioanele de 1.6tone avem cubaje de la 11m3-29m2.